Rimnam
Image default
Energie

Ben je op zoek naar elektriciens?

 

Ben je op zoek naar een elektriciens in de buurt? Op internet zijn ze eenvoudig te vinden. Het is bijna onmogelijk om deze werkzaamheden zelf te verrichten. Het is een beroep dat niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Je dient hiervoor 3-4 jaar lang te studeren. Daarnaast hoor je gezond en bestendig te zijn tegen zware werkomstandigheden. Het beklimmen, kruipen, knielen en buigen voor een elektricien een alledaagse handeling. Neem contact op met een elektricien uit jouw buurt. Tegenwoordig is dit heel makkelijk te vinden en het maken van een afspraak duurt een enkele minuten.

Een nieuwe kantoor

Heb je een nieuwe kantoor en wil je een professionele inrichting voor al je elektronische apparaten? Stopcontacten aansluiten is niet altijd makkelijk en vraagt om veel denkwerk. Vooral als je geen ervaring hebt. Om alle moeite en tijd te besparen is het aangeraden om contact op te nemen met een professionele elektricien uit jouw buurt. Zo behaal je binnen de kortste tijd het eindresultaat. De meeste bedrijven werken tegenwoordig met een offerte. Het aanvragen van een offerte is gratis en heb je snel een duidelijke overzicht over de werkzaamheden, tijdsduur en bijbehorende kosten.

Krachtstroom

Krachtstroom wordt met andere woorden ook wel de 3 fase aansluiting genoemd. De 3 fase aansluitingen komen voornamelijk voor in fabrieken en kantoorgebouwen. Omdat er in deze gebouwen verschillende soorten elektronische apparaten worden gebruikt. De 3 fase aansluiting is te herkennen door drie belangrijke hoofdpunten. De eerste punt is dat er vier draden aan de onderkant van de kast zijn geïnstalleerd. De laatste twee punten zijn dat er drie keer 220/230 volt en één keer 380-400 volt afgelezen kan worden op de kWH meter. Een hoofdschakelaar is sinds 2005 verplicht gesteld en alle stopcontacten horen met aardlekschakelaar beveiligd te worden.