Rimnam
Image default
Zakelijk

Bestel hier goedkope dymo s0904980 labels

De dymo s0904980 worden veel gebruikt om pakketten te verzenden. Door de grote afmetingen zijn deze makkelijk op grote dozen te plakken. Op dit etiket wordt de gegevens van de ontvanger gezet. Doordat deze etiketten voorzien zijn van een permanente plaklaag, blijven deze goed zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat tijdens de verzending het etiket van het pakket af valt en hierdoor het pakket gaat zwerven. Een ander voordeel aan deze labels is dat deze van thermisch materiaal zijn gemaakt. Dit houdt in dat de etiketten verkleuren zodra deze warm worden. Op deze manier worden de gegevens van de ontvanger erop gezet. Voordeel hiervan is dat de inkt niet door kan lopen en het adres goed zichtbaar blijft, ook eventueel wanneer het etiket nat wordt. 

 

Bekijk het enorme assortiment aan labels bij Zolemba

Zolemba heeft een zeer groot assortiment. Hier kan je zeker slagen voor diverse labels, labelwriters of ander materiaal om pakketten te versturen of producten makkelijk en overzichtelijk op te slaan. Alle etiketten, ook de dymo s0904980, die je hier besteld zijn gemaakt van FSC-papier en zijn 100% BPA vrij. Op deze manier draagt Zolemba ook een steentje bij aan een schoner milieu. 

Bestel makkelijk en snel het aantal labels hier online. De bezorging van deze bestelling wordt over het algemeen al binnen een dag geleverd. Het is ook mogelijk dat een bestelling zelf opgehaald wordt in Haaksbergen. Echter moet dit bij de bestelling doorgegeven zijn. Wil je meer weten over de bestelling en de eventuele levering, hou dan de Track & Trace in de gaten. Hiermee voorkom je onnodig te wachten en zie je in welk tijdsblok de bezorger langskomt.