Rimnam
Image default
Aanbiedingen

Busje huren? Bij Bultman huur je diverse soorten bedrijfswagens

Bedrijfswagens kunnen een ware uitkomst zijn wanneer je regelmatig spullen van de ene locatie naar de andere moet verplaatsen. Indien je vaak spullen moet vervoeren kun je haast niet zonder en is de aanschaf van een dergelijk busje dan ook een logische stap. In sommige gevallen heb je echter slechts één keer in de zoveel maanden een busje nodig. Dan is de kans groot dat de aanschaf van een bedrijfswagen hier niet tegenop weegt. Vooral niet wanneer je alle onderhoudskosten ook nog meerekent. Een busje huren, bijvoorbeeld via Bultman, is dan een hele goede oplossing. Door een busje te huren kun je wel profiteren van alle voordelen maar zit je niet met de lasten. Ook ideaal voor een verhuisdag bijvoorbeeld!

 

Een busje huren is helemaal niet zo moeilijk

Of een busje huren moeilijk is? Nee hoor. Een busje huren is helemaal niet zo moeilijk als het misschien klinkt. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven in wat voor soort bedrijfswagen je interesse hebt en op welke dag of dagen je het busje wilt huren en vanaf hoe laat. Maak een keuze uit de beschikbare ophaal locaties en geef ook even aan waar je het busje weer wilt inleveren en hoe laat dat ongeveer zal zijn. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en gecontroleerd, kun je eenvoudig online betalen. Zodra de betaling is voldaan en verwerkt kun je de sleutel op de afgesproken locatie, dag en tijd komen ophalen. Pinnen bij afhalen is overigens ook gewoon mogelijk.

 

Voordelen van huren via Bultman

Het mooie van een busje huren via Bultman is het gegeven dat de ophaal en terugbreng locatie niet hetzelfde hoeven te zijn. Bij veel aanbieders haal je de bedrijfswagen op een bepaalde locatie op en lever je het busje na afloop ook weer op diezelfde locatie in. Bij Bultman hoeft dit dus niet. Dit komt omdat deze aanbieder maar liefst vijf verschillende vestigingen in Nederland heeft waar je uit kunt kiezen. Geef van te voren wel even aan dat je van plan bent het gehuurde voertuig op een andere locatie in te leveren dan de locatie waar je hem wilt ophalen en houd rekening met een extra toeslag.

 

https://www.bultman.nl/