Rimnam
Image default
Management

Easiest small business to start

Gemakkelijkste kleine onderneming om te beginnen

 

1. Freelance copywriting en content creatie

Moet je jezelf onderhouden terwijl je aan je magnum opus werkt? Dan kan het starten van een copywriting of content marketing creatie dienst een van de beste werk van huis uit kleine zakelijke ideeën voor je zijn.

 

Nu steeds meer bedrijven proberen om kwalitatief hoogstaande geschreven bronnen te produceren – zoals blog posts, ebooks, white papers en nieuwsbrieven – is er veel ruimte op de freelance markt voor een woordkunstenaar zoals jij.

 

2. Rideshare chauffeur

Hoewel dit idee voor een kleine onderneming misschien niet echt op thuisbasis is, is er meer vraag naar dan ooit met de populariteit van rideshare-apps zoals Uber of Lyft. Als een rideshare bestuurder, gebruik je je eigen auto en mobiele apparaat en kies je je eigen uren. Als je het niet erg vindt om te rijden, kan dit een snelle en makkelijke manier zijn om geld te verdienen – als bijbaan of als fulltime baan. Plus, als je in een kleiner gebied woont met niet veel concurrentie, zul je ieders go-to rit zijn.

 

3. Website ontwikkeling en ontwerp

Elk bedrijf heeft ten minste een basis website nodig om te slagen, maar veel ondernemers weten niet hoe ze er een voor zichzelf moeten opzetten. Dus als je een IT- en ontwerptovenaar bent, heb je eindeloze mogelijkheden om websites op maat te bouwen. Gebruik een platform als Upwork of Envato om je eerste klanten te werven, gebruik dan je portfolio en mond-tot-mond aanbevelingen om je klantenbestand te laten groeien (en uiteindelijk je prijzen te verhogen).

 

4. Verkoop kleding online

Dankzij online marktplaatsen zoals eBay, Amazon en Etsy, en apps zoals Depop, is het makkelijker dan ooit om je artikelen online te verkopen. Als u een e-commercewinkel opent, hoeft u zich niet bezig te houden met de logistieke en financiële stress van het huren van een ruimte, het vinden van financiering en het inhuren van arbeidskrachten die u wel zou hebben als u een fysieke winkel zou openen.

 

Plus, in tegenstelling tot een fysieke winkellocatie, zijn e-commercewinkels 24/7 open, dus u zult uw verdiencapaciteit superchargen – waardoor dit een van de meest potentieel lucratieve thuisgebaseerde kleine zakelijke ideeën op deze lijst is.

 

5. SEO-consultant

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van het verbeteren van een website of webpagina’s rang voor specifieke zoekwoorden in de organische zoekmachine resultaten. Een SEO bureau is belast met het verbeteren van de organische zoekresultaten van een klant om meer inkomende bezoekers en dus leads te genereren voor top-of-funnel zoekwoorden door het optimaliseren van de website van de klant, het bouwen van links naar de website en / of het optimaliseren van de website technisch.

Om te beginnen met het lanceren van dit low-cost startup business idee voor jezelf, zorg ervoor dat je bent opgeleid in SEO of huur iemand die is opgeleid in SEO, en start een website om uw diensten te adverteren.

 

6. App ontwikkeling

Het lanceren van een succesvolle app is geen gemakkelijke taak – maar er zijn nog nooit meer middelen tot uw beschikking geweest om u op weg te helpen. Of je nu apps wilt ontwikkelen voor Android of iOS, er zijn grote markten beschikbaar voor games, productiviteitstools en nog veel meer. App-ontwikkeling is een uitstekend idee voor een klein bedrijf omdat zo veel bedrijven apps willen laten ontwikkelen. Je zou ook apps voor consumenten kunnen ontwikkelen.

 

Wil je een bedrijf beginnen?

NerdWallet heeft een aantal van onze beste informatie over het starten van een bedrijf verzameld, waaronder het structureren en benoemen van uw bedrijf, het maken van een solide plan en nog veel meer. Wij helpen u uw huiswerk te doen en op de juiste voet van start te gaan.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/