Rimnam
Image default
Aanbiedingen

Een achteruitrijcamera nemen?

In een smal straatje achteruitrijden, het kan nog wel eens mis gaan. Een paaltje dat je niet ziet, dat bochtje dat je toch te krap neemt of je auto die hier simpelweg te groot voor is. Je kan er niet altijd iets aan doen, maar dan is het wel altijd fijn om een paar extra ogen te hebben die meekijken. Zo’n achteruitrijcamera zit echter niet in elke auto, terwijl dit wel vaak kan helpen tijdens het achteruit rijden.

Zo’n achteruitrijcamera is ook los te bestellen en is een goede manier om een wat oudere auto te upgraden. Met behulp van deze camera kun je tijdens het achteruit inparkeren of achteruit rijden overzicht behouden en voorkom je een botsing of schade aan de achterkant van je auto.

Het apparaat is vrij klein en kan zowel op het dak als op de achterkant van de auto geplaatst worden. Afhankelijk van welke versie je aanschaft kan het apparaatje zowel draadloos als bedraad bevestigd worden. Op een klein schermpje die je bij het apparaat geleverd krijgt, is het beeld van de camera te zien. Dit schermpje kan je dan ergens op het dashboard bevestigen. Let er hier bij op dat het een plek is waar het schermpje je zicht niet belemmerd en het gemakkelijk is om op het beeld te kijken.

Door een losse achteruitrij camera aan te schaffen heb je wel het gemak, zonder dat je een hele nieuwe auto hoeft aan te schaffen.

Zo’n achteruitrijcamera monteren kan je zelf doen, maar kan je ook door een garage laten doen. Het enige wat je dan nog zelf hoeft te doen is deze aan te schaffen en na de montage er mee te gaan rijden. Zo rijdt jij de volgende keer niet meer tegen een paaltje of neem je dat bochtje niet meer te krap.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl