Rimnam
Image default
Recreation / Food

Grootste voordeel van een verkoopwagen? Ze zijn mobiel!

Een verkoopwagen is mobiel, een open deur natuurlijk. Maar dit feit maakt dat ze een geweldige oplossing bieden voor alle betrokkenen.

Waarom dit geweldig is voor de klant: Omdat een verkoopwagen niet op één plaats blijft staan, kunt u de ene week door uw favoriete binnenstad struinen om vervolgens de volgende week diezelfde verkoopwagen tegen te komen direct buiten uw kantoor, of tegenover uw favoriete sportschool. Een winkel die rondrijdt, betekent in zekere zin dat deze naar u toe komt, waar u ook bent.

Een verkoopwagen biedt flexibiliteit

Waarom dit is geweldig voor eigenaren: U bent met uw verkoopwagen niet gebonden aan één locatie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat wanneer u een winkel hebt en de locatie minder dan wenselijk blijkt te zijn u niet zomaar kunt verhuizen. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat het voetgangersverkeer tegenvalt en u toch niet zoveel klanten aantrekt als u op voorhand had gedacht. Het tegenovergestelde geldt voor een verkoopwagen. Als u uw locatie(s) om wat voor reden dan ook niet bevalt, kunt u snel op zoek naar een andere en wellicht betere locatie. Niet te vergeten, kunt u ook evenementen waarmee u flexibiliteit en bereik vergroot. Uw bedrijf, uw producten blijven gelijk net als uw service.

Ze bieden veel vrijheid en creativiteit voor eigenaren

Als eigenaar van een verkoopwagen bepaalt u geheel zelf en dit opent de deur naar vrijheid en creativiteit. U heeft immers al meer dan voldoende om over na te denken, u moet zich immers zorgen maken over het beheer, de leiding, de marketing, alles wat met het voeren van een bedrijf te maken heeft. Als u een nieuw product wilt toevoegen, dan kan dat. Als u liever ’s nachts werkt, dan kan dat ook. Als u een nieuwe strategie wilt uitproberen, dan kan dat. Als u als eigenaar in de zomer elke dag dubbele uren wilt draaien om vervolgens in de winter het rustiger aan te doen, dan kan dat. Als eigenaar van een verkoopwagen kunt u zo creatief zijn als u zelf wilt.

De professionals van InnovaN Trailers helpen u met raad en daad uw creativiteit vrij spel te geven om uw vrijheid na te streven te doen wat u wilt doen met uw verkoopwagen.

Gerelateerde artikelen

Een antwoordservice

Lokale vindbaarheid verbeteren

Een goede rieten kap