Rimnam
Image default
Aanbiedingen

Injectables: niet alleen om rimpeltjes glad te trekken

Injectables: niet alleen om rimpeltjes glad te trekken

Bij injectables denken we al snel aan het gladtrekken van rimpels. Injectables kunnen echter op veel meer manieren worden ingezet. Zo is botox bijvoorbeeld erg effectief tegen overmatig transpireren. Of wat dacht je van een bilvergroting met fillers? Injectables hoeven echter niet altijd fillers of botox te zijn. Zo wordt er bij een PRP behandeling tegen haaruitval gebruik gemaakt van een andere, lichaamseigen injectable. Hetzelfde geldt voor de O-Shot of P-Shot behandeling om je seksleven een boost te geven. Kortom, injectables zijn veelzijdig inzetbaar. In deze blog lees je er meer over.

 

Botox: effectief als anti-transpirant

Heb je last van overmatig zweten en ondervind je hier hinder van in het dagelijks leven? Veel soorten deodorant zijn helaas niet opgewassen tegen overmatig transpireren. Gelukkig kan botox in dat geval uitkomst bieden. Botox is namelijk erg effectief als anti-transpirant. Botox legt de overactieve zweetklieren stil zodat je na de behandeling frisse, schone en droge oksels hebt.

 

PRP behandeling tegen haaruitval

Bij de behandeling van haaruitval wordt er gebruik gemaakt van een speciaal soort injectable. Een PRP behandeling is een pijnloze en innovatieve behandeling waarbij de haargroei wordt gestimuleerd. PRP is de afkorting voor Plaatjes Rijk Plasma. Dit plasma wordt gewonnen uit je eigen bloed en bevat sterke groeifactoren die ingezet kunnen worden om verouderde of beschadigde haarzakjes snel te laten herstellen.

 

Geef je seksleven een boost met een O-Shot of P-Shot behandeling

Beleef je minder plezier in bed omdat je problemen ervaart met je intieme zone? Een O-Shot of P-Shot behandeling kan zorgen voor een betere doorbloeding van de vaginalezone of piemel. Omdat er groeifactoren uit je eigen bloed worden gebruikt bij de behandeling, is de behandeling 100 procent natuurlijk. Ook fijn: bij dit soort behandelingen hoef je geen rekening te houden met een langdurige hersteltijd. Je kunt al je bezigheden, inclusief die in bed, meteen weer oppakken!

 

Bilvergroting fillers

Fillers worden vooral gebruikt in het gelaat. Om zo volumeverlies, bijvoorbeeld onder de ogen of rond de mondhoeken, op te vangen. Fillers kunnen daarnaast ook ingezet worden om de billen te vergroten. Door fillers in te spuiten krijgen je billen meer volume en krijg je de rondingen waar je altijd al van hebt gedroomd. Meer informatie? Op de website van Clinic 63 lees je meer over de verschillende injectable behandelingen.

 

https://clinic63.nl/