Rimnam
Image default
Relatie

Samen komen met je partner met de relatietherapie in Arnhem

Hoe kom jij weer samen met je partner door een deur? Daar kom je achter bij de geweldige relatietherapie in Arnhem. Heb je al een lang huwelijk die wat schade heeft opgelopen of zit je nog niet zo lang in een relatie maar wil je deze relatie wel behouden, maar weten jullie zelf even niet meer hoe het moet? Dan zal de relatietherapie in Arnhem je helpen met het maken van bepaalde beslissingen, maar vooral bij het zorgen van ene beter beeld van elkaar. Het gaat erom dat je weet hoe de ander zich voelt en waarom hij of zij bepaald gedrag vertoond. Alleen op die manier kom je erachter waar dit gedrag vandaan komt en wat je eraan kunt doen. Zo weet je wat de ander voelt en kun je hier begrip voor hebben en rekening mee houden. 

Oplossing zoeken

Bij de relatietherapie in Arnhem wordt er samen met de therapeut gewerkt aan een oplossing en een verbetering van de situatie. Ook wordt er af en toe een sessie alleen ingepland, zodat je ook zonder dat je partner erbij zit je verhaal kunt doen. De therapeut zal hier geheel objectief naar kijken en geen front vormen met de ene partij. De relatietherapie in Arnhem is eigenlijk alleen maar een hulpmiddel bij het gesprek dat jij moet voeren met je partner, maar heeft geen baat bij het helpen van een van de kanten. 

Communiceren

Een betere communicatie is vaak al de sleutel voor veel problemen. Het gaat vaak fout wanneer er niet goed wordt gecommuniceerd. Dat kan niet alleen leiden tot ergernissen, maar zorgt er ook voor dat je elkaar niet goed begrijpt en daar omen dan soms gedragingen en acties uit voort, die nog slechter zijn voor de relatie die al moeizaam verloopt. Omdat de relatietherapie in Arnhem al vele relaties heeft behandeld, zal jij ook geholpen kunnen worden. Je moet het alleen zelf toelaten en er echt voor gaan.