Rimnam
Image default
Aanbiedingen

Secretaris

Secretaris

Onze klant, die actief is in de niet-marktsector van de zorg, is op zoek naar een Secretaris/Secretaresse. De firma is gelegen in Brussel Zuid en biedt een tijdelijke contract met optie vast.

Als Secretaris/Secretaresse ben je verantwoordelijk voor de volgende taken :

 • Voorbereiding en opvolging van vergaderingen
 • Agendabeheer en planning van afspraken
 • Layout van documenten, voorbereiding van PowerPoint presentaties, updaten van de databank
 • Opvolging van facturen
 • Coördinatie van interne en externe vertalingen, vertalingen (voornamelijk van het Frans naar het Nederlands)
 • Ondersteuning op het vlak van logistiek en communicatie (zaalhuur, inschrijvingen, eventbeheer, website, enz.)

 

Ideaal profiel van de Secretaris/Secretaresse :

 • Perfect kennis van NL-FR
 • Minimum 3 jaar relevante ervaring
 • Een doorgedreven kennis van informaticatoepassingen (MS Office)
 • Positieve & proactieve mentaliteit, zin voor initiatief
 • Goede communicatieve vaardigheden, nauwgezetheid

Onze klant biedt :

 • antrekkelijk salarispakket
 • Een tijdelijk contract met optie vast
 • Een interessante, uitdagende job binnen een dynamische werkomgeving

Als je op zoek bent naar een professional met een uitstekende tweetalige beheersing van het Nederlands en Frans, gecombineerd met solide ervaring en sterke informaticavaardigheden, dan biedt dit profiel belangrijke voordelen voor een breed scala aan rollen, vooral in meertalige omgevingen waar communicatie cruciaal is. Hier is een diepgaande analyse van deze vaardigheden en hun impact op professionele mogelijkheden:

1. Perfecte Kennis van Nederlands en Frans: Een uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Frans is een aanzienlijke troef in elke functie die interactie vereist met een breed klantenspectrum of samenwerking binnen multinationale teams. Dit stelt je in staat om effectief te functioneren in verschillende geografische en culturele contexten, en draagt bij aan verbeterde relaties en communicatie met klanten, collega’s en partners.

2. Relevante Werkervaring: Met minimaal drie jaar relevante ervaring breng je een diepgaand begrip van de industrie en haar uitdagingen mee. Deze ervaring stelt je in staat om geavanceerde taken te beheren, verantwoordelijkheden op je te nemen en direct bij te dragen aan projecten of taken zonder aanzienlijke inwerkperiode.

3. Doorgedreven Kennis van Informaticatoepassingen: Expertise in MS Office en andere relevante software is essentieel voor vrijwel elke moderne kantoorfunctie. Jouw vermogen om complexe datamanipulaties in Excel, presentatieontwerp in PowerPoint, en documentbeheer in Word uit te voeren, verbetert de efficiëntie en productiviteit. Dit is vooral belangrijk in rollen die vereisen dat je rapporten genereert, gegevens analyseert en informatie op een toegankelijke manier presenteert.

4. Positieve en Proactieve Mentaliteit: Een positieve en proactieve benadering van werk is onmisbaar voor het succes in elke functie. Jouw zin voor initiatief kan leiden tot verbeterde processen en innovatieve oplossingen die de prestaties van je team en bedrijf ten goede komen. Dit toont jouw vermogen om vooruit te denken en te handelen, kritisch te denken, en niet alleen te reageren op problemen, maar deze te anticiperen en te voorkomen.

5. Goede Communicatieve Vaardigheden en Nauwgezetheid: Effectieve communicatie en nauwgezetheid zijn cruciaal in professionele settings. Jouw goede communicatieve vaardigheden stellen je in staat om duidelijk en effectief te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, terwijl jouw nauwgezetheid zorgt voor precisie in je werk en aandacht voor detail. Dit is van groot belang in taken die nauwkeurigheid vereisen, zoals financiële rapportage, klantenservice en projectmanagement.

Deze combinatie van taalvaardigheden, professionele ervaring, technische expertise, en persoonlijke eigenschappen maakt jou tot een waardevolle kandidaat voor posities die veelzijdigheid en bekwaamheid vereisen. Je bent uitstekend gepositioneerd om effectieve bijdragen te leveren aan een organisatie en om te groeien in rollen die zowel individuele verantwoordelijkheid als teamwork vereisen.

 

https://vacatures.today/cat/Technical29.html

https://www.vindazo.be/vacatures/secretaris.html