Rimnam
Image default
Recreation / Food

Wat is catering precies?

Catering is een ander woord voor het verzorgen van maaltijden. Het is niet alleen de verzorging ervan, maar ook de voorziening en het leveren van het eten. Het wordt veel gebruikt bij evenementen, denk aan een groot verjaardagsfeest, een bruiloft en meer. Evenementen waarbij het vrijwel niet mogelijk is om eigen hapjes te maken bijvoorbeeld. Een ideale manier om je gasten te voorzien van heerlijk eten zonder daarvoor zelf uren in de keuken te hoeven staan. Ook perfect als je zelf geen keukenprins(es) bent!

De mogelijkheden

Er zijn natuurlijk duizenden cateringsbedrijven en hoe maak je dan de keuze welke je moet kiezen? Allereerst kies je natuurlijk iets dat in de buurt zit zodat je weinig tot geen extra kosten hoeft te betalen voor het vervoer. Verder moet je nagaan wat voor soort eten/drinken je precies wil. Gaat het om een grote maaltijd met een lopend buffet, worden het alleen hapjes, is het vegetarisch of juist niet en ga zo maar door. Pas de ingehuurde cateraar aan aan jouw gasten om te voorkomen dat de heerlijke hapjes blijven staan! De ene cateraar biedt vooral vlees, de ander juist vegetarisch/veganistisch etc. Let daar dus zeker goed op.

Welling catering

Als je zoekt naar een goede cateraar, dan zit je in ieder geval goed bij Welling catering. Niet voor niets wonnen zij in 2017 de prijs voor beste ondernemers! Je kunt hier terecht voor van alles en nog wat. Hapjes van verschillende kazen, keuze uit vele verschillende vegetarische opties en nog veel meer. Op de website staan de prijzen al duidelijk aangegeven, dus wil je een idee krijgen van de kosten die je kunt verwachten, neem daar dan zeker een kijkje. De hapjes van Welling catering smaken niet alleen goed, maar zien er ook nog eens ontzettend goed uit, wat natuurlijk belangrijk is om de hapjes überhaupt eens te proberen!

Gerelateerde artikelen

Het kiezen van een rijschool

Kan voeding hetzelfde gecodeerd worden als kabels?

Grootste voordeel van een verkoopwagen? Ze zijn mobiel!