Rimnam
Image default
Beauty en verzorging

Wil je Snel een jongere huid?

Uiteindelijk krijgt iedereen last van rimpels, de een meer dan de ander maar er is geen ontkomen aan. Doordat de huid elasticiteit verliest krijg je lijntjes in je gezicht die steeds dieper worden. Ook door externe factoren kunnen rimpels sneller ontstaan zoals roken, de zon en stress. Maar er is een oplossing voor deze problemen, botox. In Amsterdam kun jij een botoxbehandeling boeken. Er wordt dan botox in de gelaatsspier gespoten waardoor deze verslapt en de spanning wordt verminderd. Rimpels zullen hierdoor verminderen. Voor een goed resultaat zul je regelmatig terug moeten komen voor een botox behandeling in Amsterdam. Let er wel op dat het pas zichtbaar wordt in de 5-7 dagen erna. Vaak blijft het resultaat zo’n 5-8 maanden en het kan langer duren wanneer je vaker terugkomt.

Botox en tandenknarsen

Zo’n 30 procent van de Nederlands heeft wel eens ooit dat ze tandenknarsen, maar niet iedereen heeft hier persé last van. In je slaap gebeurt dit bij zo’n 10 procent. Wanneer je dit regelmatig doet kan dit de tanden beschadigen omdat ze gaan slijten. Ook kun je spierpijn krijgen in de kauwspieren en deze kunnen dikker worden wat dan weer de gezichtsvorm veranderd. Maar ook hier kan botox een helpende hand bieden. Omdat de spieren in het gelaat worden stilgelegd zul je minder spierpijn krijgen en zal je minder vaak gaan knarsetanden. 

Kosten botox in Amsterdam

Het ligt eraan wat je precies wilt gaan behandelen met botox in Amsterdam. Zo beginnen de bedragen bij zo’n €160. Naast vermindering van rimpels kun je in Amsterdam ook botox gebruiken tegen tandenknarsen. Voor de mogelijkheden kun je altijd even contact opnemen met de praktijk in Amsterdam. Zij luisteren ook naar je wensen en behoeften en zullen hierover advies geven wat er gedaan kan worden door middel van botox.