Rimnam
Image default
Recreation / Food

Allemaal soorten kartonnen dozen op één plek

Bent u op zoek naar een specifiek formaat van een kartonnen doos? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! Want bij Dozenhal bieden we allemaal verschillende soorten maten in dozen aan. Van kleine verpakking dozen tot aan grote verhuisdozen. Het assortiment is erg divers en er is voor iedereen wel iets te vinden. Bovendien kan Dozenhal nog veel meer voor u betekenen dan alleen maar dozen bestellen. Lees deze blogs verder voor meer informatie hierover.

Kartonnen doos formaten uitzoeken of laten maken

Bij Dozenhal hebben we een erg breed en diep assortiment aan kartonnen dozen. Bijna elk formaat doos is wel bij ons te verkrijgen en kunt u makkelijk bestellen via onze website en ingebouwde zoekfunctie. Maar het gebeurt wel eens dat er een bepaalde formaat er net niet tussen zit. Gelukkig hoeft u als klant niet meteen bij ons weg te gaan en bij de concurrent het formaat te bestellen. Wij kunnen ook speciaal voor u formaten helemaal zelf maken! Als u in onze ingebouwde zoekfunctie op de website een bepaald formaat invult, ziet u meteen een knop eronder in met ‘maak formaat op maat.’ Deze wordt dan in uw offerte geplaatst en wij maken deze helemaal op maat voor u. Zo heeft u toch het product wat u zoekt en goede service van onze bedrijf.

Meer diensten dan alleen maar dozen!

Wist u dat u bij Dozenhal ook andere spullen erbij kan bestellen? U kunt namelijk bepaalde verpakkingsmateriaal erbij bestellen om uw dozen met gemak te kunnen inpakken en te sluiten. Deze items kunt u bij uw offerte erbij doen en deze worden dan geleverd met uw dozen. U kunt ook gebruik maken van onze drukwerk dienst. Hiermee kunt u een logo of een design laten bedrukken op de dozen. Dit kan u zelf bepalen en zelfs zelf laten ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat hij met hoge kwaliteit op de doos wordt gezet.

Dozenhal

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Bekijk dan gerust eens de website van Dozenhal voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar.