Rimnam
Image default
Kinderen

Altijd goed en leuk

Mooie rompertjes voor meisjes is één van de leukste kraamcadeautjes om te geven. Er is namelijk ontzettend veel keuze en een rompertje is altijd welkom. Je kan er nou eenmaal nooit te veel van hebben en ze zullen altijd van pas komen. Het maakt ook niks uit als je hem op de groei haalt. Je kan beter een maatje te groot dan te klein halen. Zo’n kindje past er vanzelf wel in en dan kan ze hem alsnog aan. Juist leuk dat er tegen die tijd weer aan jouw kraamcadeautje wordt gedacht. Anders is hij na een paar weekjes toch alweer te groot en dan ligt hij weer in de kast.

Voor het gemak

Bij de rompertjes van meisjes zitten voldoende drukknoopjes aan de kant van de benen, zodat deze gemakkelijk los kunnen worden gemaakt als er een luier verschoond moet worden. Ook zijn de rompertjes gemaakt van een rekbare stof, dat is veel prettiger dan een stugge stof aangezien het voor een beweeglijke baby is. Wij doen er dus alles aan om het aankleden zo makkelijk mogelijk te maken. Het leven van een moeder is al zwaar genoeg, dus al dit soort beetjes helpen om het vol te kunnen houden. We bieden de keuze uit een aantal verschillende soorten stoffen voor de rompertjes voor meisjes.

Zoveel opties

Er zijn naast de stoffen, ook heel veel mogelijkheden rondom de opdruk. Je kan natuurlijk ook gaan voor een effen kleur, vaak gaat er toch een shirtje over het rompertje heen. Of je kiest ervoor omdat je gewoon houdt van rustige kleding. Andere mensen vinden het wel weer heel leuk om een leuk motiefje of printje op het rompertje te hebben. Wij bieden natuurlijk ook de populaire rompertjes met teksten als ‘mama’ of ‘prinses’ erop. Zo weten we zeker dat we voor elke klant wel iets leuks in ons assortiment hebben zitten. Kom jij snel langs om te kijken?