Rimnam
Image default
Kinderen

Hoe je meer plezier kunt beleven aan het fietsen met je kinderen

Hoe je meer plezier kunt beleven aan het fietsen met je kinderen

Het kan voor ouders heel spannend zijn om hun kind plezier te zien beleven aan het rijden op een jongensfiets 24 inch. Nu de zomer weer is begonnen, wil je ze misschien naar een hoger niveau tillen door een korte rit met ze te maken door de straten van de buurt, naar het park of zelfs op de lokale paden. Ook al moet je geduld hebben als je met je kinderen fietst, hier zijn enkele tips om fietsen leuker te maken voor kinderen.

Plan een leuke bestemming

Fietsen is net als wandelen. Kinderen moeten weten waar ze heen gaan en waarom. Sommige kinderen fietsen gewoon omdat ze dat willen, maar voor anderen is het misschien het duwtje in de rug dat ze nodig hebben om naar een speeltuin, een eendenvijver, een grote brug of zelfs een ijssalon te gaan.

Ga buiten de gebaande paden

Verken de omgeving en probeer enkele natuurlijke paden om het allemaal wat afwisselender te maken. Misschien houdt je kind gewoon niet van harde wegen. Als ze vallen, doet het niet zoveel pijn.

Ga naar de heuvels

Zoek een glooiende grasheuvel en laat je kind oefenen om eraf te fietsen. Het zal voor jullie allebei leuk zijn. Als jullie thuiskomen, kunnen jullie met zijn alle naar de beelden kijken die zijn gemaakt met de videocamera. Kinderen vinden het erg leuk om zichzelf in actie te zien.

Fiets door plassen

Neem de kinderen mee naar buiten om in plassen te rijden na een regenbui of als je een tuinslang bij de hand hebt. Kijk hoe vuil ze kunnen worden door heen en weer te gaan door de grootste plas die je kunt vinden. Vergeet niet om foto’s te maken. Je zult zeker genieten van de foto’s waarop je kinderen te zien zijn op hun fiets terwijl ze door plassen rijden. Zelfs de langzaamste pedalen zullen proberen wat sneller te gaan om te zien of ze een grotere plons kunnen maken, en die kleine oprit zal beginnen te voelen als een leuk, gevaarlijk offroad-parcours. 

Snacks en comfort

Je weet al hoe belangrijk snacks voor je zijn; hetzelfde geldt voor kinderen. Snacks kunnen gewoon iets te eten zijn, een beloning voor goed gedaan werk of een manier om op te vrolijken als je je down voelt. Soms zijn snacks (in de koffieshop, ijswinkel, enz.) de reden voor de fietsrit, en soms zijn snacks de enige manier om de bestemming te bereiken. Bovendien kun je ook een snack van thuis meenemen en de snacks opbergen in je fred de la bretoniere schoudertas. Als het op comfort aankomt, let dan op hoe je je kleedt. Probeer strakke, langere shorts in spandex-stijl in plaats van wijde shorts die omhoog kunnen kruipen en wrijven. Pas ook op voor zaken als schoenveters, franjes en koorden die in de wielen of aandrijflijn kunnen komen te zitten.

Maak een mooie fiets

Besteed wat tijd om de fiets er nog cooler uit te laten zien totdat je hem in een parade van de oprit en door de buurt aan iedereen kan laten zien. Je kinderen kunnen hun gewone fiets of driewieler tot het uiterste decoreren met slechts een paar extra’s en basis knutselspullen die je al in huis hebt. Daarnaast kun je je kinderen vragen om een ​​schooltas mee te nemen om al hun benodigdheden te bewaren terwijl ze fietsen.