Rimnam
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een webshop waar je taartjes kan kopen die geleverd worden door de brievenbus. Na lang verschillende smaken te testen heeft Brievenbusbanket.nl heerlijk gebak ontworpen wat precies in een brievenbus doosje past. Een groot voordeel voor de ontvanger is dat diegene niet thuis hoeft te blijven om het pakketje van de bezorger aan te nemen. Dit maakt het ontvangen van een brievenbus taartje makkelijk en nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende smaken en maten taartjes die per post geleverd kunnen worden. Zo kunt u kiezen tussen tussen Haagsche Hopjes gebak, Chocolade gebak, Kaneel gebak en Walnoot Sinaasappel gebak. Er is ook een mogelijkheid om verschillende smaken te combineren in een combinatiebox, waardoor de ontvanger een proeverij heeft aan heerlijke taartjes per post. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is een unieke ervaring voor de ontvanger. Zodra de ontvanger het doosje opent ziet diegene als eerst een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Daarna kan de ontvanger alleen of samen genieten van het heerlijke brievenbus taartje. 

Een brievenbus cadeau versturen is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop brievenbusbanket.nl, vervolgens kiest u uit het assortiment, voeg een persoonlijke boodschap toe en betaal gemakkelijk met IDEAL. Een brievenbus taartje is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals Velentijnsdag, Moederdag of voor een verjaardags cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialeerd in taartjes per post voor zakelijke bestellingen. Zit uw personeel thuis wegens de huidige situatie? Van 10 tot 10.000 stuks gebak voor personeel of collega’s, niks is te gek voor brievenbusbanket.nl.

Sinds kort kunt u ook relatiegeschenken bestellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of e-mail voor meer informatie of om alle opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/