Rimnam
Image default
Eten en drinken

Heerlijke kipsaté bij vleesatelier

Kipsaté, wie is er nou niet erg dol op? Ben jij van plan om een gezellige barbecue te planen of een super leuk diner met wat vrienden? Dan is het hebben van kipsaté op de tafel een echte must. Maar waar ga je dan heen voor de lekkerste kipsaté? Het antwoord is makkelijk: je gaat naar de super handige webshop. Als jij bij het vleesatelier je vlees besteld hoef je niet eens je huis uit voor een heerlijke kipsaté. Bekijk meteen ook andere vlees soorten die je kunt verkrijgen bij het vleesatelier. Je zult geheid versteld staan van het grote assortiment en de unieke vleessoorten.

Over het vleesatelier

Vlees met een super goede kwaliteit, daar staat het vleesatelier voor. De in 2017 opgerichte webshop bevat de meest unieke en bijzondere stukken vlees die je maar kunt vinden. Dit zorgt geheid voor een heerlijke smaaksensatie. Ben jij de gewone vlees klassiekers zoals kip of rundvlees zat en zou je graag wel wat nieuws willen proberen? Dan kan dat bij de webshop. Denk aan een stukje struisvogel of een lekkere krokodillen filet. Het is echt het proberen waard. Je kunt natuurlijk ook safe spelen en gewoon die heerlijke kipsaté in je mandje gooien. Want ook onze smaakvolle klassiekers zijn van topkwaliteit. Het is onze passie om uniek vlees te vinden bij boerderijen die hun dieren goed behandelen. Als onze inkopers daarvoor naar Afrika, Nieuw-Zeeland of Argentinië moeten afreizen is dat geen probleem.

Verschillende soorten Kipsaté

Kipsaté is dus altijd een goede go-to op onze webshop. Maar welke van de drie verschillende soorten kies je dan? Voor elke gelegenheid is er namelijk een ander soort kipsaté. Ga jij voor de normale kipsaté die altijd super populair is bij een barbecue? Dan krijg je ongeveer 20 stokjes binnen. Je kunt ook gaan voor de kipdij saté die super mals is en komt met ongeveer 10 stokjes. Naast deze twee soorten heb je ook een echte klassieker voor een feestje of een borrel, namelijk de mini kipsaté.

Afhalen of bezorgen

Heerlijk je vlees bestelling bij jou aan de deur laten bezorgen, wie wil dat nou niet? Bij de webshop van het vlees atelier krijg je deze super luxe. Als jij besluit een bestelling te plaatsen van boven de 50 euro, krijg je de verzendkosten er gratis bij. Dat wordt inkopen doen! Bezoek je toch liever een fysieke winkel? Dat is geen probleem want sinds 2020 hebben wij onze fysieke deuren geopend op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.