Rimnam
Image default
Gezondheid

Buiten vrij kunnen lopen met de Rollz rollators

Wil jij wel eens vrij alleen lekker kunnen wandelen als je moeite hebt met wandelen. Gebruik dan Rollz rollators ze zijn eenvoudig te gebruiken en mee te nemen. De Rollz rollators zijn de beste rollators op de markt van Nederland. Je kan makkelijk de rollators inklappen en uitvouwen je kan zelf de stoel uitkiezen welk soort handvatten je wilt en hoe groot jij je wielen wilt en hoe lang de rollator moet zijn. De rollators hebben het beste moderne design van nederland. Wanneer je aan het revalideren van een ongeluk kan je heel goed een Rollz rollator gebruiken, want het is van lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Lopen is ook goed voor je lichaam ook al is het moeilijk voor je gebruik dan een Rollz rollator.

Elektrische rollators

Je kan ook elektrische rollators kopen waarin je kan zitten en met een afstandsbediening gebruiken waardoor je zelf niet hoeft te gaan duwen, lopen of wandelen. De elektrische variant is handig als je niet kan, mag of wilt lopen. De elektrische variant heeft ook verschillende soorten maten en kleuren die je zelf mag kiezen. De elektrische Rollz rollators kan je kan je kiezen hoe snel ongeveer de rollator wilt gaan het kan maximaal tot wel 12 kilometer per uur. De elektrische Rollz rollators bestellen kan via de website en na een week gebruiken. 

Makkelijk in gebruik

Het ontwerp van de Rollz rollators zijn zo gebouwd dat je er makkelijk mee kan lopen en als je het via een manier kan verschuiven kun je gemakkelijk op de rollator zitten en even uitrusten of genieten van het uitzicht. De verschillende soorten varianten kan helemaal zelf kiezen zoals of je wel een tas of niet op de rollator wilt, hoe jij je handvatten wilt hebben, aan elkaar of los van elkaar.