Rimnam
Image default
Aanbiedingen

DIY: Ruimtetekort oplossen

Ruimtetekort is een probleem wat in de meeste gevallen makkelijk op te lossen. Het lijkt namelijk een stuk moeilijker dan het is. In deze blog leggen we uit hoe jij dit gemakkelijk kan doen aan de hand van een paar simpele stappen. Lees snel verder!

  1. Observeer je pand

Voordat je tot daadwerkelijke actie kan overgaan, is het belangrijk dat jij je pand goed observeert. Zo vind je namelijk de onnodige ruimtes: zijn er ruimtes die nog niet helemaal gebruikt worden, of die gebruikt worden voor iets irrelevants? Hierbij mag je zo gek denken als je wil: ook de plafonds kunnen geïnspecteerd worden. Noteer elk leeg stuk ruimte dat jij vindt, wat als opslag gebruikt zou kunnen worden.

  1. Overleg met Nolte Mezzanine

De perfecte oplossing voor jouw ruimtetekort is simpel: een tussenvloer. Nu jij de minimaal gebruikte ruimtes in je pand weet, kan je met een specialist overleggen hoe je deze ruimte gaat invullen. Nolte Mezzanine maakt namelijk tussenvloeren op maat. De ruimtes die jij genoteerd hebt, kunnen zij omtoveren in een extra opslagruimte voor jou. Dit doen ze door voor jou een bouwpakket te maken, die je kunt installeren tussen twee bestaande etages. Je creëert hierdoor als het ware een extra vloer. Door de stevige bouw van de tussenvloer, kun je deze perfect als opslagruimte gebruiken. Bij de ontwikkeling van de tussenvloer houdt Nolte Mezzanine rekening met de maten die jij hebt doorgegeven, maar ook met andere aspecten zoals je huisstijl en hoe jij de vloer wilt kunnen benaderen.

  1. Tijd voor installatie!

Nu jij je bestelling officieel hebt gemaakt, kun je tussen 5 en 7 weken de vloer bij jouw bedrijf verwachten. De vloer wordt als bouwpakket geleverd, dus er is nog maar één stap over: het installeren van de tussenvloer. Tussenvloeren worden geleverd met een duidelijke instructie, zodat het voor iedereen mogelijk is om hem in elkaar te zetten. Heb jij weinig vertrouwen in je bouwkunsten? Dan kun je er ook voor kiezen om dit door een monteur van Nolte Mezzanine te laten doen. Zodra de tussenvloer staat, kun jij hem inzetten waarvoor je dit wou doen! 

 

https://www.noltemezzanine.nl/