Rimnam
Image default
Beauty en verzorging

Ga jij voor een behandeling bij botox in Amsterdam?

Omdat je steeds vaker te maken krijgt met oneffenheden in je gezicht of rimpels naarmate je ouder wordt, wordt er steeds vaker gekozen om een behandeling bij de specialistische botox in Amsterdam te ondergaan. Het is een manier om het verouderingsproces, die je ziet van buitenaf, tegen te  gaan en er nog wat langer jong uit te blijven zien. Dat je rimpels en andere kwaaltjes in je gezicht en op je huid krijgt is helemaal niet gek en gebeurt bij iedereen. Bij de ene persoon gebeurt het wat sneller dan bij een ander en de ene persoon heeft er zelf meer last van dan een ander. Het ligt geheel aan jou wat je hiermee doet en hoe je hier tegen aan kijkt. Men kan het zich voorstellen dat je het niet zo leuk vindt om groeven en rimpels in je gezicht te krijgen. Door middel van een behandeling bij de kliniek van botox in Amsterdam kan je ervoor zorgen dat je deze rimpels en andere zaken niet meer ziet. 

Hoe werkt botox in Amsterdam?

Als je ervoor hebt gekozen en van plan bent om een behandeling te laten doen bij botox in Amsterdam, dan moet je eerst even goed kijken naar wat voor soort behandeling je wilt ondergaan. Dat vind je allemaal terug op de website van de kliniek, maar kan je uiteraard ook bespreken tijdens een consult. Het is van belang dat je goed kijkt wat je wil bereiken. Wil je bijvoorbeeld de rimpels in je voorhoofd laten verwijderen, dan kan je dat doen door botox in de eerste en in de tweede zone te laten spuiten. Wil je de kraaienpootjes aan de zijkant van je ogen weg hebben, dan komen hier weer andere dingen bij kijken. 

Fillers en botox

Je kunt kiezen voor botox in Amsterdam, maar daarnaast heb je ook nog iets anders. Dit worden fillers genoemd. Deze gebruik je op plekken waar geen botox kan worden gespoten. Dit zijn plekken als je wangen, je kin of onder je neus. Botox wordt gespoten in spieren en fillers in plekken waar dat niet zit. Fillers zorgen voor een opvullend effect, terwijl botox de spieren alleen maar lam legt.