Rimnam
Image default
Bedrijven

Om nieuwe leds te kopen, hoef je de deur niet uit. Op ledonline.nl kun je 24/7, 365 dagen in de week

Volop led-panels, vloerlampen en allerlei andere ledlampen te koop bij ledonline.nl

Je kunt er diverse moderne led-armaturen kopen. Advies inwinnen is ook mogelijk. Een veel verkochte led is het paneel dat wel bekend staat als systeemplafond verlichting. Panelen zijn speciaal ontworpen voor vergaderruimtes, kantoren en scholen. Pluspunten van het panel zijn onder meer:

  • de duurzaamheid (panelen verbruiken de helft aan energie in vergelijking met tl-buizen);
  • de levensduur (een gemiddeld paneel dat dag in dag uit 12 uur brandt, gaat ruim 11 jaar mee);
  • de lichtopbrengst (het is een efficiënte lamp met een hoge lichtopbrengst);
  • de vormgeving (panelen passen precies in systeemplafonds die tegenwoordig veel gebruikt worden);
  • de subsidiemogelijkheid (door in led-panelen te investeren, heb je recht op de subsidieregeling Energie Investeringsaftrek).

Tot de klantenkring van ledonline.nl behoren veel bedrijven en dan met name firma’s in branches als industrie, Retail, kantoren en showrooms. Particulieren zijn zeker ook welkom bij deze lichtexpert en dat geldt tevens voor Verenigingen van Eigenaren. Ledonline.nl levert een compleet pakket aan diensten. Zo kan iedere klant een 3D-lichtplan op maat krijgen. Daarin staat vermeld welke en hoeveel leds geschikt zijn voor een bepaalde ruimte. Onderdeel van het plan is het financiële plaatje: wat gaat een en ander kosten en wat is de besparing. In de meeste gevallen is het geld dat gemoeid is met de aanschaf en installatie binnen een paar jaar terugverdiend. Achteraf service levert ledonline.nl ook. Stel dat er een bepaalde ledlamp kapot gaat binnen een paar maanden, dan wordt die kosteloos vervangen. Blijkt dat je toch een extra lamp nodig hebt? Ledonline.nl koopt ‘m voor je tegen een scherpe prijs om de lamp daarna direct op te hangen.

Wil jij de samenwerking aangaan met het ledonline.nl-team? Als je vandaag belt of mailt kan er wellicht deze week nog een kennismakingsgesprek worden ingepland. We geven je het telefoonnummer en emailadres: 076-2003133, info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl/