Rimnam
Image default
Recreation / Food

Oosters warm buffet

 

Indien u Oosters wilt eten kunt u bij Eastern Plaza in regio Bentelo smullen van ons warm buffet, ons live wokken en live cooking op hete bakplaten. We bieden voor iedere leeftijdsgroep wat deze verlangt. Zo is er een Kidsplaza waar jonge kinderen activiteiten kunnen doen zoals koek bakken, zich laten schminken, films kijken en meer.

De avond kunt u beginnen met een Oosters warm buffet met rijst, mihoen, bami of nasi. Daarbij kan gepaneerde kip in hete barbeque saus geserveerd worden. Verder is gepaneerde vis met passende saus een optie. En daarnaast is onze beroemde Tsja Sjeu erg lekker en kunt u tevens van Kantonees speenvarken genieten. Voor de vegetariër zijn er verse groenten is Aziatische knoflooksaus. Voor de echte Hollanders zijn er ook nog gebakken aardappelschijfjes en kroketjes. Er is dus veel te kiezen in ons Aziatische warme buffet. Teppan Yaki en wokken is ook een mogelijk en als nagerecht zijn er veel desserts.

Aziatisch wokken

Gaat u liever Oosters wokken? Bij Eastern Plaza Bentelo kan het. Onze chefs staan altijd klaar om uw hoofdgerecht in stijl te bereiden. Ze hanteren daarbij een traditionele wokpan waarin uw maaltijd, die door u geheel is samengesteld, zal worden bereid. U kunt als basis kiezen voor een van onze twaalf heerlijke Aziatische woksauzen. Deze kunnen pittig van aard zijn, maar ook zuur, zoet of zacht. Genoeg keuze dus om de perfecte maaltijd te creëren. Wilt u zelf bepalen wat er gewokt wordt? Kom dan eens naar ons wokrestaurant om een traditioneel Aziatisch te wokken.

Westerse desserts

Aan het eind van het Aziatisch warm buffet of het Oosterse wokken kunt u bij Eastern Plaza in Bentelo genieten van een van de vele ambachtelijk gemaakte desserts en ijssoorten. Zo zijn er 18 verschillende Westerse smaken in ijs gemaakt volgens Italiaans recept. Daarbij zijn de chocoladefonteinen en de vele koeken die u erbij kunt nemen uiteraard niet te vergeten.