Rimnam
Image default
Dienstverlening

Een leuke tijd bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle

Het leuk ingerichte kinderdagverblijf in Moerkapelle is er speciaal voor bedoeld om kinderen op een leuke wijze op te vangen, waardoor ze niet direct het idee hebben dat ze weg moeten zijn van huis, maar dat ze eigenlijk de ruimte niet meer willen verlaten, dat is het doel wat het kinderdagverblijf in Moerkapelle voor ogen heeft. Ze willen de kinderen hier een onvergetelijke tijd hebben en een plek voor hen creëren waar ze zich thuis voelen. Het zou zomaar kunnen zijn dat het kind hier meerdere dagen in de week moet zijn en dat moet wel een moment zijn dat de kinderen het ook echt naar hun zin hebben en dat ze zich niet verplicht voelen om dit soort dingen te moeten doen.

Indeling groepen

Omdat het kinderdagverblijf in Moerkapelle een heel gemoedelijke ruimte is, wordt er veel warde gehecht aan het samenstellen van groepen die goed met elkaar op weg kunnen. Daarom worden de kinderen ingedeeld in groepen op basis van de leeftijd. Zo kunnen de kinderen op hetzelfde niveau met elkaar spelen en kunnen zijn tijdens het verblijf bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle ook wat van elkaar leren. Niet alleen gaat het kinderdagverblijf in Moerkapelle om het spelen van spelletjes en het spelen in de speeltuin, maar wordt er ook gekeken naar een manier waarop de kinderen zich beter kunnen ontwikkelen.

Hoe gaat het in zijn werk bij het kinderdagverblijf in Moerkapelle?

Je kunt je kind gemakkelijk via de website aanmelden. Er zal dan eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin je kunt aangeven op welke dagen je je kind bij de kinderdagverblijf in Moerkapelle wil laten verblijven en of er bijvoorbeeld bijzonderheden zijn. Dat kan betekenen dat een kind allergieën heeft of moeite heeft met schrijven et cetera. Hiermee kan dan vervolgens rekening worden gehouden door de verzorgsters.