Rimnam
Image default
Dienstverlening

Kartonnen dozen vind je bij de groothandel

Ben je op zoek naar kartonnen dozen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen? Of moet je een vriend in nood helpen met veel spullen verplaatsen? Dan zit je bij Dozenhal helemaal goed. De kartonnen dozen zijn te verkrijgen in ontelbaar verschillende soorten, maten en afmetingen. Daardoor vind je altijd wel een kartonnen doos die passend is voor jouw doeleinde. Waar de kartonnen precies voor dienen en waar ze bijvoorbeeld van gemaakt zijn, lees je in deze blog.

De kartonnen dozen dienen voor verschillende doeleinden

De kartonnen dozen zijn erg handig als je veel spullen in één keer moet verplaatsen naar een andere locatie. Dan ga je de spullen en vaak zware producten natuurlijk niet los verplaatsen. Ook zijn de kartonnen dozen heel efficiënt als je op vakantie gaat in eigen land. Je pakt al je spullen in die je nodig hebt in de dozen en plaatst deze dan eenvoudig in je auto. Dit scheelt vaak een hoop grote tassen en extra gesjouw. Het gebruikmaken van kartonnen dozen kan dus veel ruimte schelen: wanneer je de kartonnen dozen klaarlegt, dan neem je bewust niet meer spullen mee dan dat de bedoeling is.

Heel veel keus in de aanschaf van een kartonnen doos

Bij Dozenhal heb je de mogelijkheid om ruim 2500 kartonnen dozen online te bestellen. Heel makkelijk, je kunt de dozen dus gewoon vanuit je luie stoel bestellen. Dan hoef je ook de deur er niet voor uit. Wel zo handig in deze gekke tijden. De dozen zijn overigens gemaakt van zogeheten golf karton. Dit materiaal kent vele voordelen. Om een voorbeeld te geven: de extra stevigheid die het de kartonnen dozen geeft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kartonnen dozen kapot gaan of eerder scheuren dan je had gewild. Op die manier kun je de aangeschafte dozen eenvoudig opnieuw gebruiken en voorzien van een tweede leven. Er bestaat ook de mogelijkheid om extra goedkope kartonnen dozen aan te schaffen. Deze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Ga je liever voor zekerheid en moet je bijvoorbeeld extra zwaar materiaal vervoeren, dan kun je kartonnen dozen van top kwaliteit kopen.